Benviguts Nosomsanter@s!*

Nou logotip del programa No Som Sants dissenyat per la Sílvia Depares

Tot allò que és bo es fa esperar! Tres mesos després del comiat inesperat de No Som Sants, el programa presentat per Jordi Roca torna a les ones radiofòniques. En aquesta ocasió, i una vegada més, tornem a canviar d’horari. A partir d’ara, estimats oients, radiarem tots els dijous de 20h a 21:30 del vespre! Un nou horari que ens permet arribar més i més lluny!

En aquest primer programa, i ja que no vam poder-nos acomiadar com voldríem, recuperem les mítiques pífies! Una edició molt emotiva en la que tots els col·laboradors que han passat pel programa hi van ser presents. Per fi vàrem descobrir el perquè de l’absència de la Cristina Suarez. El David Martinez ens va prometre altre vegada que tornaria a la seva meravellosa secció de cinema. La Lara Barrera ens va saludar des de Londres on segueix amb la seva carrera professional. I el Guillem Estadella ens va explicar que s’ha independitzat.

Molts somriures, molts bons records i una tercera temporada que comença. És per això que presentem a la nova flamant col·laboradora del programa. En efecte, l’Araitz Peepers es suma a l’equip en aquesta nova etapa. A més a més, renovem el logotip del programa. I atenció, la Sílvia Depares ascendeix a presentadora!

Molta il·lusió en el començament d’aquest nou camí! Us hi esperem a tots!

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.