El pressupost de la futura pista d’esquí és de 45 milions d’euros

Com ja vam avançar al mes de juliol, l’empresa holandesa SnowWorld ha presentat el seu projecte per edificar a Barcelona una pista d’esquí indoor a la Marina del Prat Vermell, una proposta que compta amb el suport de la Federació Catalana d’Esports d’Hivern i de la qual ja sabem algunes dades més. El projecte, que té un pressupost de 45 milions d’euros, proposa la construcció d’una pista de descens de 300 metres de longitud aproximadament i 62 metres d’alçada (equivalent a quinze pisos). La pista està situada a prop de la ronda litoral i dins d’un complex dedicat als esports de neu.

Tal com assegura el tinent d’alcalde d’Hàbitat Urbà, Antoni Vives, el pla no és definitiu: “es troba en exposició pública i les al·legacions que es presentin poden modificar-ho”. A més, assegura que la iniciativa pot descentralitzar part del turisme i l’atractiu de Barcelona cap a altres sectors. La proposta privada ara per ara només compta amb el suport del consistori, perquè no ha trobat cap aliat entre els altres partits. Un dels inconvenients de la proposta és el fet que s’hauria de desmantellar el Banc dels Aliments de Barcelona que compta amb el seu centre de distribució en aquest polígon i que proveïx d’aliments gratuïts a 150.000 persones. En aquest aspecte, l’empresa ha assegurat que cediria un espai perquè el Banc no hagi d’interrompre la seva acció.

Fotografia: recreació de la futura pista d’esquí a la Marina del Prat Vermell de Barcelona, amb  la muntanya de Montjuïc al fons. (Font: LVD/La Vanguardia)

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.