Fent mèrits!

    Quinzè programa de la segona temporada de No Som Sants! Una nova entrega que engega la campanya de renovació per a la propera temporada! És per això, que els nostres col·laboradors comencen a donar el millor de si mateixos per tal de no caure de la llista de convocatòria.

    Guillem Estadella dona l'OK per entrar per Skype a No Som Sants
    Guillem Estadella dona l’OK per entrar per Skype a No Som Sants

    El Guillem Estadella, per Skype i des de Cunit, ens fa un repàs de les millors cançons de la història d’Eurovisió i ens analitza la seva evolució. A més a més, ens sorprèn amb una noticia insòlita que explica la coincidència entre “la del 1966” i l’actual temporada de futbol. Una profecia que us posarà la pell de gallina.

    Per la seva banda, la Sílvia Hernàndez Depares, molesta per haver estat desplaçada en l’ordre d’intervenció, ens ha meravellat amb els personatges més insòlits del panorama Barceloní. Des de “La monyos” fins al home nu! I vosaltres els coneixeu? També, ens ha descobert llocs insòlits i bastant aterridors que han estat abandonats per l’home. Descobriu-los!

    Per telèfon, i agafant-se vacances sense consultar-ho amb el presentador del programa, la Sígrid Bravo s’enrotlla la tovallola al cap i marxa a l’estil d’una road movie a la Costa BravaDes d’allà ens ha fet quatre cèntims sobre el vestuari eurovisiu i ens ha explicat la polèmica del vestit de la representat espanyola.

    Finalment, la Ines Dias, la nostra Erasmus més estimada ens ha parlat de la sort i la superstició. Una reflexió molt interessant que ens porta a concloure que la sort es guanya a cop d’esforç. Noticies absurdes, actualitat, el nostre termòmetre particular, i un munt de rialles que ja podeu tornar a escoltar! No us el perdeu nosomsanter@s!!!!!!

     

     

    FES UN COMENTARI

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.