La nova xarxa ortogonal, la llei de participació ciutadana i les subvencions, a debat a la tertúlia de regidors del Portes Obertes

Un dimecres més, els representants de tots els partits polítics amb representació al districte, van ser convidats a la tertúlia d’actualitat del Portes Obertes. En aquesta ocasió ens van acompanyar el conseller portaveu de CiU a Sants-Montjuïc, Francesc Xavier Esteve, la consellera del PSC al Districte, Maria Àngels Bosch, el conseller portaveu del PP, José Antonio Calleja i el representant d’Unitat per Barcelona Josep Braut. Malauradament, en aquesta ocasió no vam poder comptar amb la presència del conseller portaveu d’ICV, Cristòfol Ortolà.

Els temes trets a debat van ser molt variats, en primer lloc, l’aplicació de la nova xarxa Ortogonal d’autobusos. Els representants d’UxB i del PSC van reivindicar que el projecte de la reforma de les línies d’autobusos va ser dissenyada per l’anterior executiu dels Socialistes amb e suport de Republicans i Verds.

Una altra qüestió tractada fou la reforma de la normativa de participació ciutadana, que donarà eines als ciutadans per poder tenir un paper més actiu en la política municipal i que fins i tot contempla l’existència de consultes vinculants a niell de barri, tal com ens va explicar el regidor del districte al Portes Obertes de fa unes setmanes.

Abans del final del programa, encara donà temps de debatre el repartiment i la gestió de les subvencions atorgades el districte a les associacions dels barris que formen Sants Montjuïc.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.