Analitzem la situació de la dona actual

Aquest dimecres, hem realitzat un especial del Portes Obertes, centrat en la dona i els seus problemes.

La violència de gènere o l’avortament han estat els temes que han centrat el nostre debat de la mà de Rosaura Martín, expresidenta del Grup de Dones de Font de la Guatlla i actualment membre dels Serveis d’Igualtat i Ciutadania de la Diputació de Barcelona, i l’Elena Gómez, psicòloga especialitzada en l’entorn de la dona que ha treballat com a responsable dels serveis d’informació i atenció a les dones a Barcelona i Sitges i que actualment col•labora com a docent a la Facultat d’Educació Social i Treball Social de la Universitat Ramon Llull.

Per contactar amb Elena Gómez, o bé contractar el seu serveis professionals, podeu entrar al seu portal web ( www.elenagomezenguixpsicologa.com ) o trucar-la al seu telèfon: 651 94 06 03

El programa també ha comptat amb la presencia de diversos experts mèdics del CAP Carles Ribas, situat al barri de la Marina, per conèixer el punt de vista tècnic. A més, hem parlat amb Paqui Perona, de l’Associació de dones gitanes de Bellvitge, per tractar com viu la dona gitana en el món actual. Per això, li hem preguntat la seva visió respecte la societat patriarcal, els drets de la dona i els tabús que envolten la comunitat gitana i la dona.

Finalment, les directores “Amb veu de dona” ens han visitat per explicar-nos la importància de fer programa dedicats a la dona com aquest i quin paper té la dona avui. Si vols saber més detalls, ja pots tornar a escoltar el programa a través del podcast:

 

 

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.