Els aficionats a l’esport podran gaudir de la cursa de La Mercè en format virtual

La prova presencial es realitzarà sempre que la situació i les autoritats competents així ho permetin

Cursa de la Mercè 2019 Font: betevé.cat

Text: Albert Aguilar

La situació d’excepcionalitat creada per la crisi sanitària deguda a la propagació del coronavirus ha provocat que la 42a edició de la cursa de La Mercè es celebri de manera tant presencial com virtual. La inscripció té un cost de cinc euros i els diners recaptats serviran per donar suport a La Marató de TV3, que enguany està dedicada a la lluita contra la Covid-19.

Les curses presencials tindran lloc el 19 i 20 de setembre a l’Avinguda del Litoral amb el carrer de Josep Pla. Ambdues proves seran cronometrades amb sortida i arribada en diferents ubicacions i un total de 10 quilòmetres en un circuit de 5 (dues voltes). 

Les proves presencials es realitzaran sempre que la situació i les autoritats competents així ho permetin. En cas que s’hagués de cancel·lar el format “presencial”, es duria a terme únicament la prova “virtual” i tots els i les participants passarien a participar en aquest format, independentment de la seva inscripció. En cas de suspensió total de la cursa, per raons sanitàries o d’orde major, l’import de la inscripció solidària no serà retornat en cap cas i aquest serà igualment destinat a La Marató de TV3.

Pel que fa a les proves virtuals, es disputaran el 19 i 20 de setembre i estaran controlades per una app que registrarà el recorregut de cada participant mitjançant la geolocalització. Per participar en aquesta modalitat s’haurà de formalitzar la inscripció i escollir en l’app una de les tres distàncies. Un cop fet aquest pas, i sense límit horari, tothom triarà el seu propi recorregut, sempre complint la distància seleccionada. En aquest cas les curses tindran diferents distàncies, la més llarga serà de 10 quilòmetres, la intermèdia de 5 i n’hi haurà una de més curta de 2 pels qui no tinguin prou condició física per a fer una distància major.

Per aconseguir el xip o el dorsal és necessari dur el comprovant de la inscripció i el DNI o passaport. En cas de recollir-lo en nom d’una altra persona, s’ha de portar el comprovant i la fotocòpia del seu DNI o passaport .

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.