Clarianes El temps actual a La Marina +8°C, Clarianes
MÚSICA

L’Orquestra Infantil de La Marina toca al CaixaForum

L’Orquestra Infantil de La Marina toca al CaixaForum

Els nens i nenes de l’Orquestra Infantil de La Marina han protagonitzat aquest divendres 3 de març un concert al CaixaForum de Barcelona acompanyats de la big band de corda Eclectic Colour Orchestra amb qui han ofert un repertori de sis peces de creació comunitària i improvisacions.

L’espectacle ha estat dirigit pel director de l’associació Integrasons, Pablo Persico i ha donat el tret de sortida als concerts que precisament organitza aquesta associació per a l’any 2017, un dels quals està programat pel pròxim 6 de juny al Mercat de les Flors.

L’associació Integrasons compta actualment amb tres branques; l’Orquestra de La Marina, l’Orquestra Do d’Acords al Poble-sec, la més veterana, i finalment, l’Orquestra Ferran Tallada, al barri del Carmel.

“Heu vingut a veure la posada en escena de la feina que portem fent des de fa tres anys. Moltíssimes gràcies, també, a tots els qui feu possible aquest projecte”, ha agraït Integrasons al públic en una anotació a Facebook recollida per La Marina.

L’Orquestra de La Marina és un projecte impulsat per Integrasons i està formada per alumnes de les escoles Bàrkeno, Can Clos, Seat, Enric Granados, El Polvorí, Ramón Casas, Pau Vila i l’Esplai El Submarí, i algunes de les cançons del concert han estat conduïdes pels mateixos alumnes.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Més informació

Integrasons


Etiquetes d'aquesta publicació:
CaixaForumIntegrasonsOrquestra Infantil La Marina

Publicacions relacionades

Arrenca el curs als espais culturals del barri

Centre Cívic Casa del Rellotge Directora del centre: Gemma Escribà i Folch Anys que porta sent directora: 7 anys (des de

Un assaig clínic fet amb gent del barri reafirma les bondats de la dieta mediterrània

JOSEMI BAENA i MIRIAM SARROCA| A l’abril de l’any passat, el New England Journal of Medicine (una de les revistes mèdiques de major

Com segueixo una dieta baixa en sal?

CAP La Marina informa | És molt important reduir el consum de sal a la nostra dieta. Per compensar l’excés

Cap comentari

Escriu un comentari
Cap comentari, de moment! Pots ser el primer a comentar això!

Escriu un comentari

El teu correu electrònic no es mostrarà.
Els camps obligatoris estan marcats*