Clarianes El temps actual a La Marina +13°C, Clarianes
MÚSICA

L’Orquestra Infantil de La Marina toca al CaixaForum

L’Orquestra Infantil de La Marina toca al CaixaForum

Els nens i nenes de l’Orquestra Infantil de La Marina han protagonitzat aquest divendres 3 de març un concert al CaixaForum de Barcelona acompanyats de la big band de corda Eclectic Colour Orchestra amb qui han ofert un repertori de sis peces de creació comunitària i improvisacions.

L’espectacle ha estat dirigit pel director de l’associació Integrasons, Pablo Persico i ha donat el tret de sortida als concerts que precisament organitza aquesta associació per a l’any 2017, un dels quals està programat pel pròxim 6 de juny al Mercat de les Flors.

L’associació Integrasons compta actualment amb tres branques; l’Orquestra de La Marina, l’Orquestra Do d’Acords al Poble-sec, la més veterana, i finalment, l’Orquestra Ferran Tallada, al barri del Carmel.

“Heu vingut a veure la posada en escena de la feina que portem fent des de fa tres anys. Moltíssimes gràcies, també, a tots els qui feu possible aquest projecte”, ha agraït Integrasons al públic en una anotació a Facebook recollida per La Marina.

L’Orquestra de La Marina és un projecte impulsat per Integrasons i està formada per alumnes de les escoles Bàrkeno, Can Clos, Seat, Enric Granados, El Polvorí, Ramón Casas, Pau Vila i l’Esplai El Submarí, i algunes de les cançons del concert han estat conduïdes pels mateixos alumnes.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Més informació

Integrasons


Etiquetes d'aquesta publicació:
CaixaForumIntegrasonsOrquestra Infantil La Marina

Publicacions relacionades

Arrenca la festa major de La Bordeta

Avui dimarts de setembre comença  la festa major de La Bordeta, una celebració de música, dansa, gastronomia, esports i activitats per

Xavier Alfaro, nou intendent dels Mossos de Sants Montjuïc

Ahir el Regidor del districte de Sants Montjuïc ja va avançar en una entrevista al Portes Obertes de la Marina

Cap comentari

Escriu un comentari
Cap comentari, de moment! Pots ser el primer a comentar això!

Escriu un comentari

El teu correu electrònic no es mostrarà.
Els camps obligatoris estan marcats*