Talent i diversió al Tu sí que vals de La Marina

L’actuació més aclamada va ser la representació teatral de l’Institut Montjuïc sobre els refugiats al Mar Mediterrani

Foto: Albert Aguilar

Text: Albert Aguilar

Després de dos mesos amb el càsting obert, el jovent de La Marina va poder fer gala del seu talent a la segona edició del Tu sí que vals de l’Espai Jove La Bàscula. La cerimònia ha tingut lloc divendres 6 de març a la Sala Gran de La Bàscula. Tot just començada, una de les organitzadores del concurs, Andrea Ardèvol, ha explicat que se celebra per “mostrar el talent dels joves del barri, perquè moltes vegades no es fa visible”. I El dinamitzador de l’espai juvenil Química, Oriol Toronell, ha apuntat la importància d’aquests concursos perquè ajuden els joves a trobar els seus interessos i el que volen fer.

Com que l’acte va començar amb uns minuts de retard, el temps d’espera el va aprofitar cadascú a la seva manera: mentre un grup de nois i noies de l’Institut Montjuïc venia crispetes a l’entrada per pagar-se el viatge de final de curs, alguns concursants i gent del públic es podia fer fotos triant indumentària al gust en un fotoreclam digital.

En obrir les portes es va omplir la sala de gom a gom i va començar l’espectacle. El comunicador Joan Barutel ha conduït el concurs de principi a fi. Primer han participat els més joves, entre els  12 i els 17 anys i, tot i que predominaven els cantants, un jove veí de 12 anys, el Diego García, sortia confiat a l’escenari perquè li agradaven els acudits que explicaria. Però cantant, la Paula Fernández ha guanyat en aquesta categoria d’edat.

A continuació, els números grupals. L’actuació teatral d’un grup de nois i noies de l’Institut Montjuïc representava les dures condicions per les quals han de passar els refugiats a les costes del Mar Mediterrani, el rebuig que els espera i la discriminació que moltes vegades reben a l’Europa dels Drets Humans. Aquest número va ser el guanyador a la seva categoria i un dels més aclamats pel públic de la sala.

Han tancat la competició de talents els joves entre els 18 i els 29 anys, una categoría amb gent més experimentada al damunt d’un escenari, com ara  l’Omar Es-Soudiak i la Lucía San Juan, que han estat els guanyadors.

Els nois i les noies de La Marina ja esperen a l’edició de l’any que ve per tornar a poder fer gala del seu talent davant la gent del barri.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.