L’Associació de Comerciants la Marina se sent orgullosa dels seus comerços i dels seus comerciants

A l’Associació de Comerciants la Marina ens sentim orgullosos dels nostres comerços i dels nostres comerciants perquè estan implicats en millorar l’entorn del barri. El comerç associatiu defensa els interessos socials, econòmics i culturals del barri de la Marina, aposta per un comerç que suma, un comerç de proximitat que genera noves expectatives i il·lusions a tots els veïns. El nostre objectiu és FOMENTAR LA DINAMITZACIÓ DE LA VIDA DEL BARRI. Els comerciants pugen la persiana cada dia i omplen de vida els carrers. I quan tanquen les botigues continuen treballant pel barri perquè són conscients què SI MILLOREN l’entorn, milloren la qualitat de vida del barri i, per tant, tothom en surt beneficiat, veïns i comerciants.

Per aconseguir aquesta millora, mantenim reunions amb les diverses Administracions i agents socials: la Direcció de Comerç de l’Ajuntament, els Tècnics econòmics dels barris de la Marina, els responsables de seguretat, de manteniment i de mobilitat del Districte, la Fundació Barcelona Comerç, els tècnics del Pla de Barris, la resta d’associacions veïnals de la Marina, i amb tothom que creiem que ens pot ajudar per aconseguir-ho. Els comerciants associats treballem per aconseguir tot allò que els veïns ens comuniquen que els preocupa: la neteja i la convivència al barri, la remodelació del passeig de la Zona Franca, la degradació de l’entorn…

Compartim amb la població el sentiment de pertinença als barris de la Marina i al comerç de proximitat. I és per tot això, i encara més, que estem orgullosos del teixit associatiu del comerç dels barris de la Marina!

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.