“Única, exclusiva i diferent. Així ets tu” Can Clos se suma a les reivindicacions del dia de la dona

Yohany Limpias/Andrea Bello 

El 8 de març és una data assenyalada al calendari per reivindicar la igualtat de drets de les dones, també a La Marina, on diversos col·lectius i entitats promouen i participen d’activitats per denunciar la injustícia del sistema per a la meitat de la població. En aquest context, una cita que s’ha fet habitual és la de l’Associació de veïns i Veïnes de Can Clos. Enguany va obrir la setmana de “l’onada lila” amb una jornada de tallers i jocs per reflexionar sobre els rols que hem anat desenvolupant les dones.

Sota el lema “Única, exclusiva i diferent. Així ets tu” i amb l’ajuda de les integradores socials especialitzades en igualtat de gènere, dona i igualtat, la Xènia Morgado i l’Alba Prieto, les veïnes de Can Clos i totes aquelles dones que van apropar-se al barri van gaudir d’un espai per compartir i reivindicar “que ja n’hi ha prou, que la desigualtat no ha de tenir cabuda enlloc”.

“Va ser una estona de molta reflexió però també de passar-s’ho bé”, resumien algunes de les participants. Un berenar ha posat el punt final de la trobada de dones de diverses edats i ocupacions que es miren entre elles per veure el camí avançat, però sobretot, el que encara resta!

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.