Xerrada informativa per la remunicipalització de l’aigua

Diferents entitats de Barcelona tenen en marxa una campanya per aconseguir que la gestió de l’aigua de la ciutat sigui pública. la campanya va començar el 15 de desembre passat i acabarà el 15 de febrer amb la recollida de 15.000 firmes. La iniciativa vol interpel·lar la ciutadania a través d’una consulta amb la pregunta: vol vostè que la gestió de l’aigua de Barcelona sigui pública i amb participació ciutadana?

Els promotors tenen com a objectiu instar el ple municipal a prendre les mesures necessàries per garantir un dret humà com és l’accés a l’aigua.

Per tal de promoure la idea i donar a conèixer aquesta iniciativa,  es fan xerrades informatives per tots els barris de Barcelona. La cita a La Marina és el dia 31 de gener a les 19h a la Biblioteca Francesc Candel.

Serà una xerrada per conèixer la situació actual de la gestió de l’aigua a Barcelona i com seria la gestió pública i participativa. Aquesta xerrada està organitzada per Aiguaésvida, plataforma que treballa en la seva defensa com a un dret fonamental.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.