Carnaval infantil i concurs de disfresses a la Marina

La Ludoteca Casa dels Colors organitza un carnaval per a nens i un concurs de disfresses. El dissabte 10 de febrer és el dia assenyalat per aquesta celebració que començarà a les 11h.

Les inscripcions s’obriran el mateix dia i desprès es farà la desfilada corresponent. Quan tot hagi acabat i el jurat estigui deliberant es farà un ball de Carnaval que serà dinamitzat pel cantant, Marc Dantuvi. Finalment, a les 13h serà el lliurament de premis.

Són molts premis els que es poden recollir: 3 premis pels més menuts (de 0 a 5 anys), 3 premis pels infantils (de 6 a 14), 3 premis a les millors comparses. I per últim, a la millor disfressa d’aquest any 2018.

Com tots els concursos, aquest té una base legal que cal seguir si es vol ser el guanyador dels premis. Els participants han d’exhibir en un lloc visible el número que li donaran quan s’inscrigui. Cal ser-hi present en el moment del lliurament dels premis.

De la disfressa es valora l’originalitat, el disseny i el material amb el que està confeccionada. Es valora, també, la elaboració pròpia; i els accessoris: el maquillatgei el pentinat…

Animeu-vos a participar-hi.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.