Una campanya de crowdfunding evita el tancament del Teatro de los Sentidos

El passat mes de gener el Teatro de los Sentidos, amb seu al Polvorí, va iniciar una campanya de crowdfunding amb la intenció d’evitar el seu tancament. L’objectiu principal era salvar un projecte iniciat fa 25 anys de la mà del dramaturg colombià Enrique Vargas. Els 25.000 euros necessaris no semblaven una quantitat fàcil d’assolir, però aquesta setmana s’ha superat la xifra necessària i actualment es porten 26.710 euros recaptats gràcies a les 150 donacions rebudes.

Amb la recaptació aconseguida -es pot continuar contribuint fins demà a les 23.59 hores- la companyia pretén consolidar un equip humà d’organització i coordinació que gestioni l’activitat del teatre de forma regular i iniciar un període de programació estable.

Serà l’obra El hilo de Ariadna -espectacle que va donar a conèixer la companyia fa 25 anys i que ha recorregut alguns dels festivals més prestigiosos del món- l’encarregada d’inaugurar una programació estable entre el 8 i el 29 d’abril.

Els responsables del teatre han expressat la seva felicitat i han agraït a totes aquelles persones que han posat el seu gra de sorra per la continuïtat del projecte alhora que han recordat que els fans del projecte podran optar a entrades amb descompte i altres recompenses, com ara poder formar part de la Fiesta con Sentido, un sopar sensorial o un cartell històric del teatre.

Actualment, a més de les representacions, al Polvorí també es realitzen diversos tipus de tallers d’expressió corporal i llenguatge sensorial i les classes del Postgrau Llenguatge Sensorial i Poètica del Joc en col·laboració amb la Universitat de Girona.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.