Nova edició del Certament literari Frances Candel, com participar-hi

La XXVIII edició del Certamen Literari Francesc Candel torna aquest 2022 al districte de Sants-Montjuïc amb la col·laboració de les biblioteques Francesc Candel, Francesc Boix i Vapor Vell.

Per participar, tothom que ho vulgui fer, haurà de presentar la seva obra entre el 8 de març i el 8 d’abril pel correu electrònic certamencandel@gmail.com  indicant a l’assumpte: Certamen Literari Francesc Candel 2022 amb el nom de la modalitat en què es presenta. Al cos del missatge, hi haurà d’haver el pseudònim de l’autor/a, el títol del treball i adjuntar l’arxiu en format .doc o .pdf amb el nom i cognoms, data de naixement, telèfon, adreça i DNI de l’autor/a del treball.

Hi ha tres modalitats: relat curt, poesia i reportatge periodístic. Els treballs que es presentin han de ser originals i sense estar premiats en altres concursos, poden estar escrits en castellà o català i s’ha de tenir com a mínim catorze anys, els menors amb autorització paterna.

Pel que fa al lliurament de premis, torna enguany l’acte d’entrega de premis de manera presencial. Així,  el dimecres 25 de maig a les 18:30 hores la Biblioteca Francesc Candel tornarà a omplir-se. El jurat, integrat per representants culturals del districte Sants-Montjuïc i personalitats especialistes en les diferents modalitats del certamen, donarà el seu veredicte i les obres guanyadores seran publicades a la web del districte.

Per tant, torna un any més aquest reconeixement als escriptors i escriptores i a la literatura dels nostres barris, i també a la figura de Francesc Candel un dels seus grans representants.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.