La solitud del presentador

    Imatge del nou anuncia de Inspira que promociona Barcelona
    L'amant de les curiositats saluda a tots els seus fans!
    L’amant de les curiositats somriu pels seus fans

    Penúltim programa de la segona temporada de No Som Sants. Una nova edició del Magazine radiofònic dels dissabtes que començava amb un fet insòlit. El presentador del programa donava la benvinguda als oients estan més sol que un la una. FInalment, la Sílvia Hernàndez Depares arribava als estudis de la Marina FM per fer-nos gaudir amb una nova dosis de curiositats.

    Abans però, vàrem repassar tota l’actualitat de la setmana. En aquesta ocasió, centrada en la proclamació de Felip VI com a nou rei del regne d’Espanya i també en el Mundial. És aleshores quan Guillem Estadella, de festa per Cunit, ens meravellava amb la profecia autocomplerta. Un treball brillant del nostre col·laborador més jove. A continuació, la Silvia Hernàndez Depares ens parlava de les millors denuncies nord-americanes, i de les que més diners han fet guanyar als demandants.

    En el transcurs del 18è programa de No Som Sants, també vam riure amb les noticies més absurdes, i vàrem donar la benvinguda a l’estiu. En efecte, a les 12:51 minuts vàrem entrar a l’estació més calorosa de l’any. A més a més, el presentador del No Hi Ha Qui T’aguanti va segrestar per uns minuts, amb la col·laboració del tècnic, el programa! En definitiva, molts somriures, actualitat, curiositats, trucades, i un munt de coses que ja podeu tornar a escoltar!!!

    FES UN COMENTARI

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.