Comerç de Barri, junts invencibles

Andrea Bello

Comerç de Barri és el programa que La Marina FM dedica als comerciants de proximitat, aquells que treballen i li donen vida al nostre barri.

Dirigit per l’Abdó Florencio fundador de l’Associació de Comerciants de La Marina, el programa parla de la historia i del present d’aquesta activitat tan estratègica. Així cada setmana dos comerciants visiten les ones de La Marina FM per explicar com és el seu dia a dia, els seus problemes i les seves inquietuds. Des de famílies històriques amb més de cinc generacions, als nous comerciants. També hi trobem programes que l’Abdó ha denominat com “remember”, recordatori, que busquen antics comerciants perquè expliquin com es feien les coses abans.

Tot plegat per potenciar el comerç local en uns moments tant difícils com aquest, en què molts locals han hagut d’abaixar la persiana.  A més l’Abdó vol destacar “la cara humana dels comerciants, perquè ser comerciant no significa només aixecar la persiana i vendre, és un veí més, perquè tu passes cada dia per davant dels locals, els coneixes i els saludes, viuen i fan barri”.

I amb aquesta voluntat de crear comunitat va néixer l’any passar Comerç de Barri, per deixar clar com diu l’Abdó que “els veïns, veïnes i comerciants junts som invencibles”. A més, ara també hi ha la batalla amb les grans tecnològiques en línia i l’Abdó insta a tothom que consulteu les moltes possibilitats del comerç local abans de comprar en una gran plataforma. Pel bé del barri, pel nostre bé.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.