Halloween i el museu del mitjó

    Segon programa de la cinquena temporada de No som Sants que, com sempre, comença amb la notícia del dia a càrrec de l’Anna, on ens pregunta Quina és la feina que mai faries? #aquestafeinanofapermi

    Tot seguit, la secció de música Contaminació Acústica a càrrec de l’Adrià on ens porta un especial música Halloween. Després de repassar l’actualitat amb l’Anna ens endisem en l’Esport amb Vermella Directa amb el Gabriel Coromines.

    Per altre banda, el Paolo ens explica què passa a ‘actualitat internacional i ens explica la relació que hi ha entre Russia i els Estats Units. Tot aixó i més, a Mapa Mundi.

    Després arriben les curiositats, avui, la Sílvia Depares us porta les 7 coses més brutes que toquem cada dia o si més no, quasi cada dia. Us en fareu creus!

    De seguida arriba l’Anna Agramunt i ens porta dues APPS que ens hem de baixar. Una d’elles és per ajudar-te a escapar-te de situacions incòmodes gràcies a una trucada. Molt divertides!

    Per últim però no menys important, arriba l’Aleix amb el Culturista amb tota la cultura. Aquesta vegada ens porta, entre d’altres coses, un museu friki molt peculiar, el Museu del Mitjó.

     

     

    FES UN COMENTARI

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.