El taller d’Arquitectura “Construint a la Sala” al Museu Nacional d’Art de Catalunya cerca nens i nenes de La Marina per participar-hi

600 nens i nenes d’entre 7 i 12 anys es reuniran el dia 20 de novembre al matí a la magnífica Sala Oval el Museu Nacional d’Art de Catalunya, per construir allí la maqueta de la casa dels seus somnis amb orientació de professionals del món de l’arquitectura, mestres, artistes i altres col·lectives que també hi col·laboren en l’activitat. D’aquesta manera l’Associació Construint a la Sala pretén apropar l’arquitectura als nens i nenes, amb una intenció lúdica i pedagògica, fent‐los partícips del seu procés creatiu i donant‐los les eines per comportar‐se com a futurs usuaris responsables del seu entorn arquitectònic.

L’activitat consisteix en que els nens i nenes que hi participen fan les seves maquetes amb orientació dels professionals. Aquesta es la desena versió a Barcelona i porta per lema “La casa del futur”. Com us la imagineu? Amb quins materials la construireu? On estarà situada? Aneu pensant en quina maqueta us agradaria fer, afegeix la web de l’Associació, que també visitarà algunes escoles de barri per difondre l’esdeveniment. A més, demà hi serà al programa “Amb veu de Dona” que s’emet per La Marina FM 102.5 de sis a set de la tarda.

La idea d’aquest taller s’originà a Amsterdam l’any 1997 sota el nom de Bouwen in de Beurs, i al novembre de 2007 es va realitzar la primera edició a Barcelona sota el nom de Construint a la Sala. El tema de l’edició del darrera any va ser “Arquitectura i Llum” i va estar un èxit de participació.

Feu aquí la vostra inscripció: https://construintalasala.org/inscripcions/nens/

Us deixem un reportatge de 8TV de la darrera edició per a que tingueu més informació i us animeu a portar als vostre nens i/o nenes al taller. 

 

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.