21-D: recomposar o empitjorar

Les eleccions del 21-D, rodejades de tota la polèmica que estem vivint, només poden servir per dues coes, o recomposar o empitjorar. Recomposar, entenent que hem de recuperar ponts perduts, negociar noves demandes cap a Catalunya i buscar la millor manera de retornar la pau a la nostra convivència alhora que es busca encaix al nou futur que ha d’afrontar Catalunya. Empitjorar, entenent que només seguirem el camí que s’ha seguit fins ara.

No vull ser ocell de mal auguri, però, després de llegir segons quines noticies, el 21-D només té dos escenaris possibles com he situat anteriorment. Parlar de tornar a la normalitat, quan veiem agressions a la JSC només pel fet de defensar la candidatura de Miquel Iceta, ens demostra el molt camí que ens queda cap a una situació de més calma i per tant de tornar a estendre ponts que facin de la diferència la nostra millor convivència.

Espero que del 21-D i en resum de tot el que hem viscut, comencem a treure conclusions, una d’elles hauria de ser que ningú es més que ningú pel que pensa o defensa, i per tant, hauríem de començar a deixar de banda les agressions als adversaris, l’altra conclusió que hem de treure, es que veient el que hem vist, només podem avançar si busquem com recomposar-ho tot i no com trencar-ho del tot.

Marc Guallar

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.