Eleccions

Xavier Sanz

Encetem any i entrem de ple en la precampanya a les eleccions municipals amb un panorama de candidats i candidatures ben obert a la ciutat de Barcelona. L’agenda dels candidats o precandidats, és encara molt genèrica; tot just es recuperen els grans plans de ciutat com el debat del tramvia de la Diagonal o la seguretat; temes que tornen a l’actualitat com a resultat de les enquestes d’opinió de l’ajuntament.

Com sempre que s’apropa la campanya per renovar el govern de la ciutat, esperem que els candidats i candidates parlin de totes les ciutats, perquè Barcelona és un mapa complex, amb moltes realitats; algunes d’elles massa lluny dels interessos dels estrategues electorals.

Els barris, el comerç local, la comunicació entre districtes, la neteja de les places i carrers, la petita mobilitat quotidiana per anar a escola, al centre d’atenció primària o, senzillament, a fer la compra també són Barcelona. Potser, no fa guanyar o perdre una alcaldia, però si fa una ciutat millor.

Restarem atents a l’evolució de les propostes, dels debats i de les ofertes electorals. Des del convenciment que les eleccions locals són d’una gran importància per a la nostra vida quotidiana.

Bon any i salut pel 2019.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.