Un raig d’esperança

Rafael Vidal

Pilar Campos Blanco

En aquests moments de tants problemes socials, no puc passar sense reconèixer la gran tasca que realitzen el conjunt de persones que treballen al CAP de la Marina.

Cada dia veiem o sentim de persones que estan soles i pràcticament sense suport ni afecte. Doncs aquí està aquest equip meravellós, el personal mèdic: la Doctora Ana Gonzalo, les infermeres Edurne, Gemma, Ana i tots els altres, que no tan sols són uns grans professionals, sinó que tenen una cosa que, per desgràcia, és ben estranya en els nostres temps: RESPECTE, AFECTE i TEMPS per atendre a les persones grans que estan a la fi del seu camí.

Mai una visita massa ràpida ni males cares. A l’entrar a les llars, sempre un somriure, un petó, un consell o una xerrada informal. Aquest ajut és la millor medicina.

I tampoc puc oblidar a les treballadores socials de Suara: Luisa, Estefania, Rosa … i a totes les dones que, havent de deixar les seves llars i fills en altres països, ens ajuden amb tot el seu afecte a tenir cura de la nostra gent gran.

Mil gràcies per tot i tant de bo que tots aprenguem una miqueta del vostre saber fer.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.