Inici de curs

Xavier Sanz

Sempre he pensat que, al contrari del que molta gent defensa, l’any real comença al setembre i acaba al juny… sobretot quan la vida t’envolta de personetes que viuen en l’entorn escolar; les coses comencen al setembre i acaben al juny; res d’iniciar l’any al gener… això és pels calendaris.

Per tant, al setembre és quan un es planteja els reptes i objectius que caldrà assolir en el “curs escolar” que tot just comença; per acabar constatant any darrera any que al juny no hem superat les assignatures…

Que li podríem demanar al curs 2018-19?

Pels barris més civisme, convivència, respecte pels espais comuns i compromís amb allò que ens és més proper. Amb els veïns i veïnes, empatia, proximitat, respecte i una salutació sincera quan ens creuem a l’entrada de l’edifici o a l’ascensor.

Als nostres representants públics, menys eslògans i més accions; menys projectes i més trepitjar carrer, parlar amb els ciutadans i transformar les propostes en mesures concretes que la gent pugui percebre a casa, als carrers, als barris. I que així sigui sempre, no només el proper “curs escolar” que, per cert, acaba en l’examen final de les eleccions municipals, al juny.

Xavier Sanz

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.