La Marina construeix el seu propi arbre de nadal

L’any passat no vam tenir diners per comprar un arbre de nadal i vam proposar al municipi que l’arbre que s’instal·la en la carretera de Sants sigui rotatiu, uns anys aquí i uns altres allà, però la idea no va agradar, així que aquest any decidim muntar un arbre amb material reciclable”, així s’expressa Tony Fernández, membre del Centre Cultural Estrelles Altes quan li preguntem d’on neix la idea de muntar un arbre nadalenc en plena Plaça Marina.

Una vegada més la voluntat i organització d’un grup de dones del Centre Cultural Estelles Altes ha fet néixer aquest projecte, que també coorganitza la Unió d’Entitats. L’arbre serà realitzat amb ampolles de plàstic i tindrà gairebé dos metres d’altitud. De fet, els dissabtes i diumenges de sis a vuit de la tarda les instal·lacions de la Unió d’Entitats simulen un formiguer. Més d’una desena de persones, la majoria dones, alternen activitats pintant, tallant i acomodant diferents peces de l’arbre nadalenc.

Benito Main i Diego García, tots dos reconeguts artistes del barri col·laboren tots els matins muntant l’estructura de l’arbre que serà fonamentalment de fusta i filferro.

Amb la iniciativa també col·laboren totes les escoles del barri: Ramón Casas, SEAT, Barkeno, Ca Clos, Enric Granados,Polvorí i Pau Vila, a més dels diferents esplai del barri. Els estudiants col·laboren retallant en forma de flor ampolles de litre i mitjà d’aigua, per facilitar el treball a les dones que després les pinten i les situen en l’estructura de fusta.

L’encès de llums de l’arbre es realitzarà el dia 27 de novembre a la tarda i es farà una festa, conjuntament amb l’encès de llums del districte, que aquest any toca al barri. L’única dificultat a salvar de moment en el projecte és trobar una instal·lació propera a la Plaça de La Marina per guardar l’estructura de l’arbre, que mesura uns dos metres d’altitud.

Si alguna persona compta amb l’espai i està interessada a col·laborar els organitzadors posen a la vostre disposició el següent número de contacte: 678841577

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.