Arriba la tardor, arriba la campanya de vacunació contra la grip

Fins ara, la vacunació en front al virus de la grip és la mesura preventiva més efectiva per prevenir l’aparició de la malaltia i les complicacions que poden comportar patir-la. Però, degut a les característiques del virus de la grip (variació d’un any a l’altre dels virus que provoquen la malaltia) les vacunes canvien cada any, i al nostre entorn,  cada tardor es posa en marxa una nova campanya de vacunació.

Així doncs, si vostè pateix alguna malaltia crònica, és a dir, té la tensió elevada, diabetis, alguna cardiopatia, problemes respiratoris, una obesitat mòrbida,…; està rebent algun tractament que debilita les seves defenses, conviu amb persones d’alt risc (majors de 60 anys, malats, nadons,…), o està embarassada, pot acudir al seu Centre de Salut per vacunar-se i beneficiar-se de l’efecte preventiu i atenuant en front la grip.

Aquest any, des del passat 19 d’octubre i fins al 30 de novembre que finalitza la campanya, al Centre de Salut Dr. Carles Ribas s’ha habilitat una consulta específica per donar suport  a la campanya de vacunació contra la grip de la nostra població. Vostè pot programar-se trucant al Call centre (93 326 89 01), a través d’internet (gencat.cat/ics) o directament al taulell al nostre centre.

Si vostè ja té cita amb la seva infermera o infermer, o bé no pot acudir al centre pel seu estat de salut, no fa falta que agafi cita per la vacunació, ja que serà vacunat/da a la consulta o al seu domicili directament programat pel seu equip de salut.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.