De Barcelona al món

La 3a edició de la campanya “De Bcn al Món” arriba del 9 de novembre al 3 de desembre als Punts d’Informació Juvenil de Barcelona i a l’àrea metropolitana. Una iniciativa del Departament de Joventut de Barcelona i el seu servei d’Assessoria en Mobilitat Internacional. www.bcn.cat/bcnalmon

La campanya inclou 15 sessions informatives en que es parlarà de les oportunitats que tenen els i les joves per treballar, estudiar, fer pràctiques o un voluntariat a l’estranger.
La campanya finalitzarà amb una jornada de “voluntariat al món” que es realitzarà a l’Espai Jove la Fontana el dijous 3 de desembre, on participaran diferents entitats per presentar els seus projectes de voluntariat internacional, i on també es comptarà amb la presència de l’economista Arcadi Oliveres.

El PIJ de Sants-Montjuïc realitza la xerrada “Sector sanitari a França, Regne Unit i Països Nòrdics”, on es parlaran de les oportunitats laborals en infermeria, medicina, fisioteràpia i teràpia ocupacional a l’estranger. El taller va a càrrec de CPL Healthcare, BBi Communication Spain i Selection Emploi Europe SL. La xerrada es portarà a terme el dimecres 11 de novembre a les 18h, al Centre Cívic Cotxeres de Sants (C/ de Sants, 79). Les inscripcions es realitzen al PIJ Sants-Montjuïc.

El Punt d’Informació Juvenil de Sants-Montjuïc realitza assessories de mobilitat internacional els dilluns al matí de 10.30 a 13.30h. Per més informació els pots trobar, els dilluns de 10 a 14h i de dilluns a divendres de 17 a 20.30h al C/Muntadas,5 dins el Parc de l’Espanya Industrial (93 291 42 54 / elpunt@bcn.cat).

També són a l’Antena de la Marina del Port els dimarts i dijous de 17 a 20:30h, al Passeig de la Zona Franca, 185. Telf. 93 256 37 36.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.