Arriben els Consells de Barri del districte

Al llarg d’aquest mes de novembre cadascun dels barris del districte de Sants-Montjuic organitzarà el seu respectiu Consell de Barri, l’òrgan de participació més proper al veïnat per poder informar-se i opinar sobre totes les qüestions més importants que afectin a la vida del seu barri. El Consell de Barri de la Marina de Port i de la Marina del Prat Vermell tindrà lloc el proper dilluns 9 de novembre, a les 19:00 hores a la Sala Pepita Casanellas, situada a Passeig de la Zona Franca, 185.

Aquest Consell de Barri es reuneix com a mínim dos cops l’any i, en les seves sessions es debat sobre els plans, projectes i actuacions que tenen lloc al barri, a partir de la informació i les opinions de tots els assistents. Els acords i les propostes que s’hagin pres durant la sessió es transmeten posteriorment als òrgans pertinents de l’Ajuntament, que donarà una resposta a cadascuna de les peticions enviades.

La resta de barris del districte també tindrà els seus respectius Consells de Barri. Els veïns de Poble-sec i La Bordeta ja van poder informar-se i opinar sobre els seus barris. Avui és el torn del veïnat de Font de la Guatlla i, com ja hem dit, el proper 9 de novembre li tocarà a la Marina de Port i la Marina del Prat Vermell. Aquest és el llistat complet dels Consells de Barri que encara queden per celebrar:

  • Consell de barri de la Marina de Port i de la Marina del Prat Vermell

    • Dilluns 9 de novembre, a les 19:00h a la Sala Pepita Casanellas (Pg. de la zona Franca, 185).

  • Consell de barri de Sants

    • Dimarts 10 de novembre, a les 19:00h a les Cotxeres de Sants (Sants, 79).

  • Consell de barri de Sants-Badal

    • Dimecres 11 de novembre, a les 19:00h al Institut Lluís Vives (c. Canalejas, 107).

  • Consell de barri d’Hostafrancs

    • Dijous 12 de novembre, a les 19:00h a la Sala Anselm Cartañà de la Seu del Districte (c. Creu Coberta, 104).

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.