Comencen les obres de la segona promoció d’habitatge públic al sector de Can Batlló

L’Ajuntament de Barcelona, a través del Patronat Municipal de l’Habitatge (PMHB), ha iniciat aquesta setmana les obres de construcció d’una nova promoció d’habitatge públic al sector de Can Batlló, al districte de Sants-Montjuïc.

Es tracta de 26 habitatges destinats a afectats urbanístics, i en dret de superfície, situats al carrer Parcerisa, 4-6, al sector UP8. Els habitatges, amb una superfície mitjana de 65 m², seran de 2, 3 i 4 dormitoris. En concret, n’hi haurà 11 de dos dormitoris, 11 de 3 dormitoris i 4 de 4 dormitoris. També hi haurà 31 places d’aparcament i 16 trasters. La superfície total construïda és de 3.953 m2.

En total a Can Batlló hi ha 6 solars previstos per a la construcció d’habitatge protegit. A més de les dues promocions del PMHB, durant el 2015 començaran també les obres als solars cedits a dues cooperatives d’habitatge: una de 33 pisos vinculada a la FAVB que gestiona l’empresa Sogeur al carrer Constitució 66-77, i que ja ha iniciat les obres, i una altra de 37 pisos de la Cooperativa Habitatges La Borda. Finalment, quedarà pendent el desenvolupament del solar públic situat al carrer Parcerisa i un segon solar al carrer Constitució, destinat a habitatge concertat on es construiran 130 habitatges i que ja té promotor assignat (CORP).

En marxa les obres d’urbanització i perllongament del carrer Parcerisa, situat al perímetre de Can Batlló, al barri de la Bordeta

En paral·lel, l’Ajuntament de Barcelona està executant les obres d’urbanització al carrer Parcerisa, un dels carrers de l’entorn de Can Batlló que serà perllongat i remodelat per integrar-se millor a la nova urbanització del recinte. L’obra preveu urbanitzar el carrer Parcerisa des del Carrer Constitució fins a la Gran Via. El tram des del carrer Quetzal fins la Gran Via s’ha d’obrir de nou, aprofitant el traçat del Camí de la Cadena. Aquesta actuació al barri de la Bordeta suposa una inversió de 2,3 milions d’euros.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.