La Marina vota el 9N

MIQUEL VERA | En una jornada pel record, milers de veïns i veïnes dels barris de La Marina van donar suport al procés participatiu organitzat per la Generalitat de Catalunya amb el suport de la societat civil aquest diumenge 9 de Novembre per decidir el futur polític de Catalunya. Des de primera hora del matí es van formar petites cues davant els diferents punts de votació. Els veïns de La Marina eren cridats a dipositar el seu vot a l’Escola Barkeno, l’Escola Seat i l’escola Nostra Senyora de Montserrat.

Tot i la confusió que van viure alguns veïns pel fet de votar lluny dels seus col·legis electorals habituals, la jornada es va viure amb un ambient festiu tranquil i sense incidents remarcables. En declaracions a La Marina Digital veïns com la Paula M. de 23 anys es mostrava “il·lusionada” tot i que assegurava ser conscient del fet que la d’ahir era una consulta “no vinculant” però destacava que el fet important era “demostrar a Madrid i al món, que els catalans volem votar el nostre futur” tot i que es mostrava reservada a l’hora d’indicar la direcció del seu vot.

Les dades de participació definitives i els resultats finals encara trigaran uns dies a arribar, ja que tots aquells que no poguessin votar aquest diumenge encara ho poden fer si van al Palau Robert, al Passeig de Gràcia. Però en qualsevol cas, i si no hi ha cap sorpresa d’última hora, els resultats al districte de Sants Montjuïc haurien de donar un suport rotund a l’opció del Sí – Sí. Per què? Doncs perquè al ser una consulta no vinculant i no reconeguda per part dels contraris a la independència, no va mobilitzar una gran part d’aquells que prefereixen seguir units a Espanya com fins ara.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.