Ajuts per les “Vacances d’Estiu per a Infants i Adolescents”

Des del dilluns passat, els barcelonins poden adquirir els números per participar al sorteig de les diferents activitats del Campus Olímpia

Redacció: Vanesa Alemán

Un any més, l’ajuntament de Barcelona posa en marxa la campanya “Vacances d’Estiu per a Infants i Adolescents”, mitjançant la qual es dona suport a familíles d’escasos recursos per particiapr de moltes activitats a l’estiu.  Com a novetat d’enguany, l’Ajuntament ha posat a disposició dels ciutadans un total de 350.863 places, un 10,50% més respecte l’any passat. A més a més, les activitats també seran més variades, ja que s’han inclòs 23 de noves. Existeix una gran ventall de possibilitats per a tots els gustos: des de les dedicades al lleure i als esports fins a les més educatives i culturals. Poden participar els nens d’entre 1 i 17 anys.

El  18 de març ha començat el període de recollida de números per al sorteig de les activitats del Campus Olímpia, es podran adquirir fins el proper 5 d’abril a través de la següent pàgina web: barcelona.cat/vacances. El sorteig es celebrarà els dies 10 i 12 d’abril, llavors l’Ajuntament enviarà un SMS a les famílies afavorides. Després, el dia 27 d’abril començarà el període d’inscripcions i també el període per poder sol·licitar l’ajut econòmic.

Respecte als ajuts econòmics, l’ajuntament de Barcelona té previst destinar 3.450.000€ en aquelles famílies que tenen una situació econòmica complicada. L’objectiu principal és que tots els nens que vulguin participar en aquestes activitats puguin accedir-hi. També, es tindrà en compte a aquells infants que necessiten una atenció especial, doncs hi haurà monitors que donaran suport i també recursos per fomentar la inclusió d’aquests joves.

Per a més informació, podeu consultar el següent enllaç: http://ajuntament.barcelona.cat/premsa/2019/03/16/la-campanya-vacances-destiu-per-a-infants-i-adolescents-ofereix-350-863-places-un-1050-mes-que-l-any-passat/

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.