L’actor Joan Pera interpreta un monòleg a la Clínica Sant Antoni

L'actor Joan Pera saluda el públic de la Clínica Sant Antoni. (Alejandro Flores).

El passat dimarts, 13 de juny, la Clínica Sant Antoni feia gala del seu nom celebrant una gran festa amb motiu del dia de Sant Antoni. Els pacients ja feia uns dies que esperaven la celebració, que comptaria amb un convidat “molt i molt especial”. Asseguts a les cadires del pati i acompanyats pels seus familiars, miraven com s’apropava el conegut actor: “És Joan Pera!”, l’alegria dels rostres distingien l’artista.

La popularitat i sintonia amb el públic que caracteritza l’actor català li va valdre que moltes fans li demanessin selfies i fotografies, desitjant un petit record d’una jornada en què es va berenar a la fresca d’una tarda de calor. En acabar el monòleg, que va fer petar de riure el públic, el gerent de la clínica, Pedro Ayesa, entregava una placa commemorativa a l’actor.

I altra membre de l’equip directiu, la Sònia Suescun, afegia: “Intentem compartir tots els moments que podem i celebrar-los amb respecte als pacients, que al final són el motiu de tot el que fem, i donar-los una estona de festa i somriures”. En acabar, Yolanda Gallego, d’Àltima, que va fer suport en la celebració de la festa, rebia un ram de flors.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.