Cotxeres de Sants desmenteix la CUP sobre el suposat “tracte de favor” a Albert Torras

Miquel Vera @veramiquel | Mercè Balada, de l’equip de direcció de les Cotxeres de Sants han assegurat en declaracions a “La Marina Digital” que és totalment fals s’hagi tingut un tracte de favor amb Albert Torras, escriptor i veí de la Zona Franca.
Segons la CUP de Sants, Torras va ser autoritzat a utilitzar les Cotxeres de Sants per fer un acte de suport al regidor després del desallotjament de Can Vies, sense pagar el que normalment es cobra per utilitzar aquest espai, i sense tramitar-ho en els dies que estipula la normativa d’ús.

Des de les Cotxeres de Sants s’assegura que és habitual que no es cobri per fer ús de les instal·lacions de les cotxeres”

Des de les Cotxeres de Sants s’assegura que és habitual que no es cobri per fer ús de les instal·lacions de les cotxeres, i que “si l’espai està lliure, es cedeix, encara que sigui d’avui per demà”. Mercè Balada també ha descartat que la regidoria del districte gestionés o intermèdies per tal que Albert Torras aconseguís tenir un espai a les Cotxeres amb més rapidesa, o amb més facilitat que si hagués estat qualsevol altre veí del districte.

Amb aquestes declaracions, es desmenteix el que Marc Santasusana, representant de la CUP, va dir durant l’audiència pública celebrada ahir a la seu del districte; quan assegurà que el senyor Torras havia estat tractat amb generositat benevolència per part del districte.

Albert Torras reivindica la seva independència respecte als interessos del districte de Sants Montjuïc”

Per la seva part Albert Torras reivindica la seva independència respecte als interessos del districte de Sants Montjuïc, i de l’equip de govern; “Tinc bones relacions amb el govern actual del districte, i conec a força gent, però també les tenia amb l’anterior regidor. A vegades faig cosses que li poden agradar a l’equip de govern i d’altres que no” assegura l’escriptor.

La publicació de les acusacions de la CUP van provocar un petit revol a la pàgina de Facebook del Diari La Marina – La Marina FM, ja que a través d’un comentari a través de la seva pàgina de Facebook, el regidor del districte, Jordi Martí (CiU) va assegurar que “La CUP diu mentides, permanentment”.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.