La CUP acusa al districte de beneficiar a un escriptor de la Zona Franca en l’ús de les cotxeres

Miquel Vera | Marc Santasusana representant de la “Candidatura d’Unitat Popular – CUP” al districte ha acusat al districte de ser parcial a l’hora de cedir espais com les Cotxeres de Sants a les entitats. Durant la seva intervenció davant el regidor, el representant de la CUP ha assegurat que el districte va cedir gratuïtament aquest espai públic a Albert Torras per organitzar un acte de suport al desallotjament de Can Vies. Torres ha publicat diversos llibres d’història, tot i que segons Santasusana, no té formació en aquest àmbit.

En declaracions a “La Marina Digital” Santasusana ha explicat que Torras ha publicat diversos llibres amb el suport econòmic de l’ajuntament, i considera que l’historiador s’ha beneficiat dels seus vincles amb el govern del districte. Segons el representant de la CUP; “El senyor Torras no amaga la seva vinculació amb el govern del districte, a la seva pàgina de Facebook hi té fotos amb l’alcalde i amb el regidor”.

Aquest estret vincle entre el govern del districte i l’escriptor quedà patent quan aquest organitzà un acte a les Cotxeres de Sants i una recollida de firmes per donar suport al regidor en el desallotjament de Can Vies, segons assegura aquest veí de Sants.

1 COMENTARI

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.