El Centre Cívic Casa del Rellotge/Centre Pepita Casanellas en la recerca d’un nou informador

Si ets un apassionat del barri, coneixes el teixit associatiu, tens experiència treballant cara el públic i en la gestió de xarxes socials i continguts, aquesta oferta t’interessa!!!

La Unió d’Entitats de la Marina cerca un/a informador amb perfil d’imatge i so pel Centre Cívic Casa del Rellotge/Centre Pepita Casanellas, de gestió cívica.

Els horaris s’estenen de dilluns a divendres de 14:30 a 21:30 hores per tal de cobrir el taulell d’informació. A més, es demanda disponibilitat per alguns matins de diumenges puntuals, per cobrir regidoria d’actes de 9 a 14 hores. És una jornada parcial de 35 hores setmanals, però amb flexibilitat horària per atendre les activitats del projecte.

Es valoren els coneixements del barri de la Marina, de les entitats del barri, l’experiència en treball sociocultural i bones relacions amb el món associatiu. D’altra banda, es demanda capacitat d’organització i de treball en equip, domini del català i el castellà, una actitud proactiva i dinàmica i coneixements d’eines informàtiques bàsiques, el paquet d’Office, correu electrònic; etc.

La retribució està marcada segons el Conveni del lleure: 1270,88 € mensuals/ bruts (pagues prorratejades). Període de prova: 1 mes.

Si us interessa l’oferta de treball, podeu enviar els vostres currículums i una carta de motivació a lamarinafederacioentitats@gmail.com  En l’assumpte, cal indicar: Oferta informador.

Cal destacar que la data límit és el 30 de gener i que el procés de selecció serà tancat per la nova junta de la Unió d’Entitats de la Marina.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.