La lluita contra l’especulació continua a Sants de la mà de Stop Tanatori

La plataforma Stop Tanatori ha iniciat una campanya de recollida de fons (4.500 Euros) amb l’objectiu de cobrir les despeses jurídiques corresponents a un nou recurs contra l’Ajuntament. Aquesta vegada volen impugnar l’atorgament de la llicència d’obres als terrenys de l’antic chiquipark a la funerària San Ricardo S.L. Una llicència que van atorgar el desembre de 2021 malgrat les “irregularitats del projecte” segons denuncien des de Stop Tanatòri.

La plataforma, formada i dirigida per veïns i veïnes, vol defensar el barri de l’especulació i dels usos privatius que es faran del seu entorn públic. Ara lluiten contra la imposició del tanatori al barri, ja que consideren que “la reforma urbanística va molt més enllà, ja  que representa la pèrdua dels espais públics del voltant de l’edifici, utilitzat des de sempre pels veïns i veïnes per a la realització d’activitats culturals, de conscienciació, d’oci i reivindicatives.”

En conseqüència, fan una crida a la col·laboració veïnal amb una aportació econòmica per cobrir les despeses legals derivades del recurs contra l’Ajuntament. 

Pots fer la teva aportació:

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.