Noves inversions del Pla de Barris pel 2022

La nova edició del Pla de Barris a Barcelona inicia amb una quarantena de noves inversions. El pla municipal té per objectiu posar fi a les desigualtats entre els barris de la ciutat.

Aquest any, el Pla de Barris preveu un total de 79 noves inversions, amb un pressupost de 77M€. Les actuacions es divideixen en tres àmbits principals: la millora de l’espai públic, la millora dels equipaments i la millora dels centres educatius.

Aquestes seran les primeres actuacions d’un Pla que arribarà fins al 2024 amb un pressupost total de 150 milions d’euros. Comptarà amb actuacions a 23 barris centrant-se en educació, la salut, l’habitatge, l’ocupació, la qualitat de l’espai públic i la sostenibilitat ambiental i l’emergència climàtica.

Tot i que, ara per ara, ja hi ha 6 actuacions en obres, es preveu que pel 2022 s’iniciïn una trentena més.

Entre els espais públics per millorar es troben la Plaça Roquetes, la Pl. Dr Flemming, les Hortes de Sant Bertran, la pacificació del carrer Pedrosa (Trinitat Nova) o la millora de la Pl. Maresme, així com la millora de diversos equipaments comunitaris, entre els quals s’hi troben Can Seixanta al Raval, el Camp de Futbol del Carmel, el passadís de Trinitat Vella, i 10 equipaments educatius.

Inversions del Pla de Barris al llarg del 2022

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.