L’ajuntament obre sales d’estudi nocturnes pels exàmens de juny

A partir del proper 12 de maig i fins el 20 de juny, l’Ajuntament de Barcelona ofereix als estudiants 28 sales d’estudi nocturnes, amb la incorporació de la sala d’estudi puntual l’Ateneu de Fabricació de Les Corts, que no hi era a l’oferta del 2013. Aquesta disposició de sales de caràcter puntual i permenent tenen com a objectiu reforçar, durant l’etapa de major demanda, l’oferta d’espais per l’estudi i la concentració. L’any passat, durant el mateix període d’avaluacions, es van realitzar 28.500 usos en aquests equipaments.

L’horari de les 20 sales d’estudi nocturnes puntuals és de dilluns a divendres, de 21 h a 1h de la matinada, excepte els dies festius i vigílies de festius que no s’ofereix aquest servei. Moltes de les sales d’estudi, avancen l’horari d’obertura per oferir als estudiants un servei continu. Durant aquest periode, les vuit sales d’estudi que funcionen de forma permanent al llarg de l’any, obriran durant el mateix horari (de 21h a 1h). Totes les sales d’estudi, puntuals com permanents, es posaran a disposició dels usuaris durant el cap de setmana anterior a les proves d’accés a la Universitat (PAU) – dissabte 7, diumenge 8 i dilluns 9 (festiu) de juny de 16 a 1h-.

A l’ampliació d’aquest servei, hi col·laboren la Regidoria d’Adolescència i Joventut, els districtes corresponents i el Consorci de Biblioteques de Barcelona.

Al districte de Sants- Montjuïc, en concret,  l’oferta de sales és la següent:

– Sales d’estudi puntuals: Biblioteca Francesc Boix, c/Blai, 34) i Biblioteca Francesc Candel (c/Amnistia Internacional, 10).

– Sales d’estudi permanents: Biblioteca Vapor Vell (c/ Joan Güell, 14- 22).

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.