Tret de sortida a la 13a edició del Gran Recapte

El Gran Recapte es posa en marxa a més de 3.000 establiments i 448 petits comerços amb la participació de més de 8.000 voluntaris. Un any més, el Banc d’Aliments, apel·la a la solidaritat i col·laboració ciutadana per fer donacions i participar en la recollida.

Des de l’inici de la pandèmia, el nombre de persones ateses ha augmentat fins a les 267 mil. I, de fet, el 2020, es van distribuir 29,3 milions de quilos d’aliments a Catalunya, dels quals més de 5 provenien del Gran Recapte.

Dia rere dia, els Bancs dels Aliments, s’esforcen per donar resposta a les demandes de moltes persones que es troben en una situació de pobresa. És per això que, ara, cal més ajuda que mai i la cooperació de tots i totes és indispensable.

Formes de participació

  • WEB www.granrecapte.com  de l’11 de novembre fins a l’11 de desembre, es podran fer donacions a través de la web granrecapteonline.com.
  • SUPERMERCATS: Des del 19 al 27 de novembre es podran fer donacions monetàries a les caixes a través d’un codi.
  • MERCATS I COMERÇ DE PROXIMITAT: A través d’una APP que permet fer donacions de forma molt senzilla amb el dispositiu mòbil de la botiga.
  • BIZUM 33596
  • Les webs de les diferents cadenes de distribució d’aliments on podran fer donacions els clients facin la compra online.

La novetat d’aquesta edició és la incorporació del petit comerç. S’ha aconseguit digitalitzar tot el procés de donació a través d’una APP que permet, amb 3 clics, registrar donacions al personal de les botigues. Les donacions queden registrades i es vinculen a l’entitat social de la localitat o el barri que, posteriorment, les podrà transformar en aquells aliments o productes més necessaris.

Animeu-vos a participar, i oferiu el vostre petit gra de sorra.

Marta Campos

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.