Retorn de la Marina Tapea

L’Associació de Comerciants de la Marina celebra la novena ruta de la tapa des d’avui fins al 17 de desembre. Durant cinc divendres, de 19 a 23 hores, podreu degustar originals tapes que els establiments col·laboradors han preparat a preus molt assequibles. Per tan sols 3,45 € podreu gaudir d’ una tapa amb beguda (una canya de cervesa, una copa de vi o un refresc).

En qualsevol dels bars i restaurants col·laboradors es pot aconseguir el passaport de La Marina Tapea que haureu d’anar segellant a cada establiment on tasteu la seva tapa. Així mateix, podreu votar les vostres tapes preferides i, un cop finalitzada la ruta, es recomptaran els vots i s’atorgarà un reconeixement a les més votades.

A més, es durà a terme el sorteig d’una estada a l’Hostal Estrella de Rupit entre aquelles persones que hagin realitzat la ruta completa.

Restaurants i bars on podeu gaudir de les tapes

  1. JOJOTO Domo de patates anisades i ànec (Ferrocarrils catalans, 43)
  2. TABERNA DEL CONDE De la granja al plat: Ou de gallina amb foie d’ànec (carrer de la Foneria, 46)
  3. LAS PALMERAS Cruixent d’all i julivert, bacó, dàtil i xampinyó (carrer de la Mare de Déu del Port, 252)
  4. FOC BLAU Calamars a l’andalusa amb amanida verda (Passeig de la Zona Franca,174)
  5. BAR PADDOCK Corona Reina Isabel II: Tartaleta casolana farcida de pollastre amb salsa curry (Passeig de la Zona Franca,149)
  6. BAR JUEVES Patata farcida de marisc i verdura (Passeig de la Zona Franca,151)
  7. RESTAURANT ENRIC I PAU Caramel del Pintxo (xoriço) amb sèsam negre (carrer de la Mineria, 4)
  8. LA PLACETA D’EN MANU Broqueta de garrí sobre un niu de patata xip i verdura (Gran Via de les Corts Catalanes, 144 local 2 interior)

COMPARTEIX
Article anteriorTret de sortida a la 13a edició del Gran Recapte
Article següentDemocràcia vigilada
Mitjans de comunicació dels barris de la Marina. Segueix-nos a La Marina FM (102.5), el diari La Marina, La Marina Digital, La Marina APP i a les xarxes socials.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.