La caiguda d’una branca fereix a una dona en un parc del barri de la Marina

Parc als Jardins de la Mediterrània. Foto: Alejandro Flores

El passat dimarts un gran ensurt va agitar els veïns i veïnes dels Jardins de la Mediterrània. A mig matí, una dona de mitjana edat va resultar ferida a causa de la caiguda d’una branca d’arbre. Segons fonts veïnals, la rama tenia unes dimensions considerables i va caure-li sobre el braç. Els presents van intervenir per socórrer-la, van demanar gel a un dels bars i la van asseure a una cadira. Segons els mateixos testimonis, la dona anava sola.

Després de la trucada d’auxili dels mateixos veïns, van arribar a la plaça cotxes de la Guàrdia Urbana de Barcelona i una ambulància, la qual s’emportà a la dona cap a l’hospital. També va acudir personal de Parcs i Jardins, els quals van encarregar-se d’acordonar la zona on va caure la branca. La hipòtesi principal és que l’accident va tenir lloc a causa del vent, ja que va ser una jornada amb molta ventada.

Els veïns reclamen un millor manteniment a la Mediterrània

Els mateixos testimonis apunten que no és el primer cop que cau una branca al parc. De fet, destaquen que en els últims anys ha estat recurrent aquest succés. Per això, resten preocupats pel fet que qualsevol dia podria passar-li a la canalla, o a gent gran.

A part, les fonts veïnals van més enllà i reclamen que el manteniment de la flora dels jardins sigui l’adequat. Els presents expliquen que hi ha arbres o palmeres que tenen les fulles seques i que s’haurien d’haver podat fa uns mesos. Per altra part, apunten que tampoc s’ha fumigat com és degut a les plantes dels costats dels bars, i que és comú trobar-se bitxos o plagues. Per això demanen més dedicació per part de l’ajuntament.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.