El que s’ha de fer i el que no quan es contracta una persona a casa

Font: Limpirsa.com

Redacció: Vanesa Alemán

Demà, dimarts 3 de desembre de 17h a 19h, podrem donar resposta a la pregunta. El Punt de Defensa dels Drets Laborals de Sants-Montjuïc realitzarà una xerrada al Casal de barri La Vinya sobre els drets laborals que tenen tots els treballadors i treballadores del sector de la llar i les cures (cuidadors de persones, neteja de llars…). L’objectiu és conscienciar les persones que s’hi dediquen de la importància de l’alta a la Seguretat Social, de respectar  drets bàsics que els protegeixen. S’informarà sobre quin ha de ser el salari, els horaris, els descansos i també, els drets de modificació i extinció del contracte. També, s’orientarà sobre els tràmits que cal fer per aconseguir l’alta. L’acte està dirigit a aquelles persones interessades a contractar a un treballador o treballadora d’aquest sector.

A la xerrada hi haurà un servei de guarderia per a les persones que ho necessitin. Per utilitzar aquest servei, els interessats hauran d’escriure un correu electrònic a: meritxell.ribalta@barcelonactiva.cat.

El Punt de Defensa dels Drets Laborals de Sants-Montjuïc també compta amb horaris destinats a l’assessorament individual els dimecres de 14h a 19h i els divendres de 10h a 15h.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.