Entitats del barri celebren un concert nadalenc el 13 de desembre

    El Grup Folk Montjuïc ha estat l’impulsor i ho aprofitarà per a celebrar els seus 30 anys d’aniversari

    Text: Alejandro Flores

    La idea per part de l’associació és organitzar un concert junt amb altres entitats musicals de La Marina per donar la benvinguda a les festes de Nadal al barri. Se celebrarà el 13 de desembre a les 18 h de la tarda a l’Espai Veïnal Química. Cada grup participant, La Marina Sona, la Coral Sant Cristòfol, la Coral Bisila de l’Associació Guineo-Catalana (que prepara unes nadalenques en llengua Bubi, parlada a Guinea Equatorial) a més del president de la comunitat de l’espai Química, el Juan Ramón Roldán, prepararan un seguit de nadalenques. A més culminaran la tarda amb el repartiment de dolços de Nadal.

    De l’ambientació de l’espai se’n farà càrrec l’Associació Josur. “La idea que tenim a l’entitat és que la decoració l’organitzin els alumnes amb materials reciclats”, informa una de les responsables. I proposen que els polvorons que es reparteixin siguin d’estil ‘halal’ (sense mantega de porc).

    La presidenta del grup Folk Montjuïc, la Isabel Valiente, assegura que és el primer cop que es planteja la idea de fer un concert nadalenc al barri.

    El Grup Folk Montjuïc, entitat promotora de l’esdeveniment, porta 30 anys d’història al barri. Va néixer com a projecte de divulgació de música havanera i cançons tradicionals catalanes i populars de diferents llocs d’Espanya. L’any 1999, amb motiu del seu desè aniversari, Folk Montjuïc va rebre el premi Sants-Montjuïc per la seva obra cultural al barri de La Marina.

     

    FES UN COMENTARI

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.