El Polvorí acull una xerrada sobre els drets legals dels grans

L'advocada Anna Rovira resol els dubtes dels avis del Polvorí.

L’Espai Municipal de Gent Gran El Polvorí ha acollit avui dimarts 6 de Maig una xerrada sobre els instruments jurídics que protegeixen els nostres grans.

La comissionada per l’alcaldia de gent gran ha estat organitzant durant aquest mes de Maig i el passat mes d’Abril diverses xerrades a diferents punts del districte que tracten els drets legals que amparen a la gent gran.

Diferents advocats dels serveis socials de l’Ajuntament de Barcelona presenten una sèrie de xerrades als casals i espais de gent gran municipals, d’arreu del districte de Sants- Montjuïc. Aquestes trobades tenen l’objectiu d’ informar als més grans sobre els recursos socials i legals que tenen a la seva disposició, i resoldre els seus dubtes sobre temes diversos com els testaments, les herències  o els patrimonis, d’entre altres temes jurídics.

L’advocada de serveis socials Ana Rovira ha estat l’encarregada de visitar l’Espai Municipal de Polvorí. La xerrada, que rep el nom de “Mesures de prevenció i protecció jurídica davant dels maltractaments de les persones grans” ha estat basada en tres temes de gran importància i que qualsevol persona, ja sigui gran o no, deuria conèixer: el testament vital, els aliments entre pacients i les previsions patrimonials.

A la xerrada, que ha durat una hora i quart, han assistit els diferents avis que visiten i gaudeixen dels serveis que l’Espai Municipal de Gent Gran El Polvorí els ofereix  de dilluns a divendres. No ha estat pas un discurs monòton per part de l’advocada, si no que tant els avis com els treballadors de l’espai han pogut realitzar tot tipus de preguntes que han estat resoltes molt amablement.

Per les semanes següents, estan previstes tres xerrades més en diversos punts del districte. El dissabte vinent, el dia 12 de maig, el casal de gent gran de Sant Ramon rebrà la xerrada, i a tots aquells que hi vulguin assistir, a les 11:00 hores. La següent es celebrarà a la Casa Municipal de Gent Gran Poble- Sec a les 17:00 hores, el dia 28 de maig. Per últim, aquest conjunt de xerrades acabarà el dia 3 de juny a la Quinzena de la Salut, al Caixa Fòrum a les 16:30 hores.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.