La Marina Viva prepara el concurs de Dibuix per Sant Jordi i el de ‘Música als Balcons’

Text: Vanesa Alemán i Alejandro Flores

L’entitat del barri de La Marina continua la seva activitat malgrat la crisi del Covid-19. Durant aquest mes han hagut de cancel·lar les activitats que tenien programades, però segueixen amb la seva tasca de dinamització del dia a dia dels més petits del barri. En aquest cas, a més dels tallers que publiquen mitjançant les seves xarxes socials, han preparat dos concursos: el de dibuixos de Sant Jordi i el de ‘música als balcons’.

Per una banda, La Marina Viva celebra la cinquena edició del concurs de dibuixos de Sant Jordi. Enguany, es farà d’una forma atípica a causa de l’estat d’alarma i confinament que estem vivint pel Covid-19. Els dibuixos seran en format digital i no s’exposaran físicament.

Els participants hauran de fer un dibuix sobre la festivitat de Sant Jordi en un full de DIN-A4 utilitzant qualsevol material (ceres, un collage, temperes…). Poden participar tots els nens I nenes que vulguin sempre que estiguin entre els 3 I els 12 anys. Només es podrà presentar un dibuix per candidat i s’hauran d’enviar no més tard del 17 d’abril a través del correu electrònic de la Marina Viva (lamarinaviva@gmail.com) o per missatge privat a través de les xarxes socials de l’entitat. És important que tots els participants indiquin al missatge el seu nom I cognoms, edat, telèfon i l’escola, ludoteca o esplai al qual pertanyen. Els dies 20 I 21 d’abril, tothom podrà assenyalar al Facebook de la Marina Viva quin és el dibuix que més li agrada. Els dibuixos que més “m’agrada” obtinguin, seran els guanyadors.

Enguany, el concurs es divideix en 5 categories diferents. La primera per a nens i nens d’entre 3 i 5 anys, la segona pels participants d’entre 6 i 8 anys, la tercera per als que tinguin entre 9 i 12 anys i finalment, dues categories especials per l’escola Mare de Déu de Montserrat, una per primària i una altra per secundària. Un cop s’hagi superat aquest període de confinament, l’entitat anunciarà als guanyadors quin dia serà l’entrega de premis.

Aquesta iniciativa arriba de la mà de la Marina Viva conjuntament amb altres entitats participants com són la Biblioteca Francesc Candel, el diari La Marina i La Marina FM, la ludoteca Casa dels Colors, el Centre Cívic Casa del Rellotge, el Centre Cívic la Cadena i les escoles de La Marina.

Per altra banda, des de l’entitat han organitzat un concurs anomenat ‘Música als Balcons’. Es tracta d’incentivar la cultura i donar a conèixer le creacions dels músics del barri. “El que volem és potenciar aquells músics que al barri no són visibles i donar-los visibilitat”, explica el responsable de La Marina Viva, el Dani Fernández.

El procediment comença amb la gravació d’un vídeo amb una actuació musical als balcons de la vostra casa i enviar-lo a La Marina Viva. Teniu de temps fins que termini el confinament. A més d’aquest concurs, l’entitat està publicant propostes amb tallers i activitats a través de les seves xarxes socials.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.