Millores de l’enllumenat al carrer Polvorí, no afectaran la circulació

Les obres al carrer del Polvorí duraran tres mesos mentre que les obres del encreuament del carrer Foc-Metal·lúrgia tan sols han durat una setmana

Obres a l'encreuament dels carrers Foc i Metal·lúrgia

Vanesa Alemán

El pròxim 18 de març començaran les obres de millora al carrer Polvorí.  L’ajuntament ha indicat que es millorarà l’enllumenat del carrer substituint els llums actuals per uns de tipus LED. Per aquest motiu, hi haurà un carril de circulació per cada sentit i un altra carril de serveis a banda i banda.

La intervenció es realitzarà en dues fases:  Del 18 al 24 de març, les obres es trobaran a la vorera del costat de la INEFC i a l’encreuament de la calçada del carrer Polvorí amb el carrer Segura, mentre que del 25 d’abril al 18 de juny es faran els treballs a la vorera de l’Estadi Municipal d’Atletisme de Joan Serrahima. Així, el transport públic no patirà cap alteració. El autobusos que cobreixen la línia 13 podran realitzar el seu recorregut amb normalitat, ja que totes les seves paredes estaran operatives.

Per altra banda, avui, 13 de març s’ha previst que finalitzin les obres a l’encreuament del carrer Foc amb Metal·lúrgia. S’ha reparat una arqueta enfonsada de la xarxa d’Ecoenergies a la calçada d’aquest mateix encreuament.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.