L’IES Montjuïc col·labora al programa “Merlinari” de TV3

Dilluns, després de l’emissió del quart capítol de la tercera temporada de la sèrie d’èxit “Merlí”, el programa “Merlinari” es va desplaçar fins a l’Institut Montjuïc, del barri de La Marina. A més a més, va comptar amb la participació d’alumnes de l’Institut Torre Roja, de Viladecans, i de l’Institut Eduard Fontserè, de l’Hospitalet de Llobregat.

En aquest programa, que s’emet cada dilluns a les 22.55 h, es mostra el “making of” d’algunes escenes del capítol recentment emès, i també s’entrevista alumnes de diferents instituts perquè donin la seva opinió sobre diferents assumptes.

El tema principal del programa d’aquesta setmana ha estat la diversió i la festa, sobretot fent èmfasi a com es diverteixen, com es preparen per anar de festa, què els agrada fer quan surten amb els amics, quina relació tenen amb l’alcohol, etc. Els joves diuen què opinen i, fins i tot, expliquen les seves pròpies experiències.

“Merlí” és una sèrie de televisió de TV3, creada per Héctor Lozano i Eduard Cortés. El protagonista és un professor de filosofia, d’ell pren nom la sèrie, que té una manera de transmetre l’assignatura i d’ensenyar poc ortodoxa. Actualment s’està emetent la tercera i última temporada, cada dilluns a les 21.55 h a TV3.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.