“Els Esports són Valors” s’enceta amb els alumnes de la ESO

Redacció:Andrea Bello

La Taula d’esports de La Marina inicia les sessions esportives del projecte “Els esports són valors”, amb la intenció que els joves puguin conèixer i practicar durant un dia els esports integrats dins de la federació d’esports. Enguany l’activitat comença amb la participació de l’Institut Montjuïci s’hi afegiran diverses escoles d’educació primària a partir del mes d’octubre.

El tret de sortida el van donar els alumnes de primer de l’ESO el passat 7 de febrer. Entre les 9 del matí i la una de la tarda van aprendre bàsquet i escacs al poliesportiu La Marina. També van tenir l’oportunitat de mostrar les seves habilitats en competir de manera amistosa contra els companys a bàsquet, en equips de tres, i de forma individual a escacs.

La següent jornada va ser protagonitzada pels estudiants de segon curs. Aquesta vegada els esports escollits van ser les arts marcials i el futbol. Els alumnes de tercer de l’ESO han estat els últims a poder gaudir d’aquest projecte amb una sessió d’atletisme al club Serraïma i una altra de rugbi al camp de la Foixarda. Finalment el pròxim 14 de març els estudiants de quart es desplaçaran fins al complex esportiu La Bàscula per a aprendre i practicar voleibol i beisbol.

El president de la taula, l’Andreu Ferrera, explica que la intenció de fer una activitat diferent cada curs és que els alumnes tinguin una progressió i vagin provant els diferents esports. Destaca el fet d’ensenyar valors com el joc net o el treball en equip imprescindibles a l’esport. També creu que és una gran oportunitat per donar a conèixer entre els joves alguns dels esports minoritaris.

Aquesta activitat es du a terme des de fa dos anys i, segons els organitzadors, està funcionant molt bé, perquè els alumnes s’interessen i participen als diferents esports i agraeixen l’activitat. Segons en Ferrera, l’ambient que s’ha pogut veure durant les jornades de l’edició d’enguany també ha estat molt participatiu i alegre, com ja ve sent habitual.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.