El nou celler de la Marina organitza tasts de vins alemanys amb experts del sector

Des de fa un mes el nou celler de la Marina regentat per la veïna Rosa Belda aixeca la persiana cada matí al barri.

Rosa Belda era la companya de mostrador de Maria Peña, la darrera generació de celler de la família Peña que va acabar la seva activitat el passat mes de juny.

El nou local situat a la cantonada del carrer de l’Aviador Duran amb Mare de Déu de Port distribueix els productes de proximitat, una àmplia gamma de vins embotellats (negres, blancs i rossats), caves,  una selecció de vins a granel emmagatzemats en aquells immensos barrils i licors a preus molt competitius al barri.

Els tasts de vins com a eina educativa

El nou celler va organitzar un primer tast amb convidats nacionals i internacionals com la de Yolanda Rodríguez (Comercial de Sogas Mascaró) i Pedro Freixas (Director comercial de de Sogas Mascaró) i Nik Weis (cellerer alemany a la vora del riu Mosel, a l’oest del país) i on van introduir als dotze participants d’aquesta primera aventura al barri a descobrir l’anàlisi dels elements que formen els vins.

El tast es va centrar en la varietat alemana Riesling. Es tracta d’un raïm que es conrea a la vora del riu Mosel i, malgrat que també es cultiva en altres indrets com a la vora del Rhin i en altres països, és al país germànic on es realitza de manera més extensa. La climatologia freda i humida d’Alemanya va lligada a la varietat, la vinya de riesling es desenvolupa de manera òptima en aquestes condicions climàtiques.

Per ara no tenen previst realitzar més tasts, però us informarem si s’organitzen noves experiències al Celler de la Marina.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.