Cap de setmana solidari a La Marina

Aquest dissabte es van solapar dos iniciatives solidaries al barri, el gran recapte i la donació de sang a través de la unitat mòbil.

L’autobús dels superherois del Banc de Sang i Teixits, situat dissabte a l’encreuament entre el Passeig de la Zona Franca amb la plaça de la Marina va atendre 43 donacions de sang, sis dels quals eren de veïns i veïnes que ho feien per primera vegada.

Les donacions de sang es van realitzar en el marc de les activitats dels Pallapupes organitzat per l’entitat de veïns i veïnes La Marina Viva.

6 persones van donar sang per primer cop a la Marina

Per altre banda i malgrat obtenir un rècord de voluntaris per a la nova edició del Gran Recapte organitzat pel Banc d’Aliments, va aconseguir igualar la xifra d’aportacions de l’any anterior.

Banc dels Aliments

El Banc d’Aliments han esmentat que es podria igualar o superar tímidament les 4.300 tones d’aliments donats enguany, una xifra igual que la de la darrera edició.

27.000 voluntaris van mobilitzar-se entre divendres i dissabtes als 2.500 punts de recollida del país.

Campanya conjunta entre l’Obra Social La Caixa i Banc d’aliments per a demanar berenars infantils l’estiu passat

Igualment es repeteix la demanda d’aliments pels berenars i esmorzars per als infants. El Banc d’Aliments porta anys reclamant a la ciutadania galetes, cereals, llet, magdalenes, xocolata, papilles i aliments de brioixeria per alimentar els berenars dels infants que acull en el seu sistema de distribució.

Un nadal solidari

En els propers dies aquesta casa anunciarà els punts de recollida de joguines que s’organitzaran al barri, la darrera oportunitat de realitzar actes altruistes que puguin tancar l’any positivament a les famílies que ho necessiten.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.