S’organitza la primera sessió participativa sobre els nous espais del carrer Química

Aquest dimarts 14 de novembre es presentarà el procés participatiu per concretar el projecte dels dos locals del carrer Química que el Districte de Sants-Montjuïc va comprar a l’Institut Català del Sòl (Generalitat de Catalunya) per prop d’un milió d’euros. En concret, es tracta de les plantes baixes i els altells de dos edificis d’habitatges per a joves.

La trobada, que se celebrarà a la Biblioteca Francesc Candel a les 18.30h, permetrà l’arrencada de les sessions que tindran lloc durant el primer semestre de 2018, dinamitzades per una cooperativa d’iniciativa social formada pel veïnat, les entitats i el jovent de la Marina. Aquestes reunions es produiran alhora que s’efectuïn les obres de condicionament dels espais.

Polèmica i debat

L’espai per a entitats i per a joves que es posarà en marxa en els dos locals del carrer Química ha estat un dels projectes que més debat va generar entre els veïns i veïnes durant el Consell de Barri del passat 4 de juliol. Vicenç Larrotcha, membre de l’Associació de Veïns Cadena Estrelles Altes considerava que “històricament aquest local ha estat reivindicat per a la gent gran i, alhora, per a un ús veïnal polivalent. No estem satisfets, però el donem per bo”.

1 COMENTARI

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.