Aquest dissabte, jornada participativa sobre el futur skatepark

El dissabte 21 d’octubre, de 10 h a 14:30 h a la plaça de la Marina hi haurà una jornada i exhibició d’skate per iniciar el procés de disseny del nou skatepark a la porta firal. Aquesta trobada pretén fer partícips els veïns i veïnes del barri de la Marina en les decisions sobre com serà aquest skatepark, i com es pot fer el màxim profitós.

L’obra per construir el parc de patinatge entra dins del Pla de Barris de la Marina, el qual proposa la construcció d’un parc esportiu patinable multi usos obert a tothom, i que es trobi a la plaça del Moviment Obrer (Porta Fira), entre el carrer del Foc i el Passeig de la Zona Franca. La finalitat de la construcció del parc és aconseguir la millora i revitalització de la  plaça per convertir-la en un espai de qualitat per la gent de la Marina.

En el Pla de Barris s’ha decidit que aquest projecte es realitzarà mitjançant un procés participatiu dinamitzat per un grup d’experts, amb la col·laboració dels veïns i les veïnes de la Marina i els agents del territori. Per tal d’aconseguir aquest propòsit, els dimecres 25 d’octubre, 8 i 22 de novembre, i el dilluns 11 de desembre de 18 h a 20 h, hi haurà reunions participatives al Centre Cívic Casa del Rellotge (Passeig de la Zona Franca, 116).

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.